Routebeschrijving

Vanaf Almere (A27)
Neem de afslag Vianen/Hagestein (afrit 27) op de A27. Onder aan de afrit neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Witboom. B.V. NIMAG bevindt zich na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde van de IR. D.S. Tuijnmanweg.

Vanaf Breda (A27)
Neem de afslag Vianen/Hagestein (afrit 27) op de A27. Ga onder aan de afrit rechtsaf onder de snelweg door. Op de rotonde neemt u de derde afslag naar de Witboom. B.V. NIMAG bevindt zich na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde van de IR D.S. Tuijnmanweg.

Vanaf Amsterdam (A2)
Neem de afslag Vianen/Hagestein (afrit 11) op de A2. Ga bij de verkeerslichten onder aan de afrit rechtdoor de Westelijke Parallelweg op. Volg de Westelijke Parallelweg tot de rotonde (ongeveer 1.250 meter). Ga bij de rotonde linksaf de Stuartweg op. Volg de Stuartweg tot de derde weg rechts (ongeveer 500 meter). Dit is de kruising voor het Shell-benzinestation. Rijd op de kruising rechtsaf de Lange Dreef op. B.V. NIMAG bevindt zich na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde van de Lange Dreef.

Vanaf 's-Hertogenbosch (A2)
Neem de afslag Vianen/Lexmond op de A2 (afrit 11). Ga bij de verkeerslichten onder aan de afrit linksaf onder de snelweg door. Rijd bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf de Westelijke Parallelweg op. volg de Westelijke Parallelweg tot de rotonde (ongeveer 1.250 meter). Ga bij de rotonde linksaf de Stuartweg op. Volg de Stuartweg tot de derde weg rechts (ongeveer 500 meter). Dit is de kruising voor het Shell-benzinestation. Rijd op de kruising rechtsaf de Lange Dreef op. B.V. NIMAG bevindt zich na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde van de Lange Dreef.