Disclaimer

Deze internetsite wordt u aangeboden door B.V. NIMAG, importeur van automobielen, motorfietsen, quads en buitenboordmotoren van het merk Suzuki in Nederland. De inhoud ervan is eigendom van B.V. NIMAG en mag derhalve zonder schriftelijke toestemming niet worden verveelvoudigd. De inhoud van de site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van worden gekopieerd en/of aan worden gewijzigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van B.V. NIMAG. 
  
B.V. NIMAG zet zich in voor een juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar geven terzake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid.    
B.V. NIMAG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de door B.V. NIMAG aangeboden website, of uit het afgaan op informatie die op de site wordt verstrekt. B.V. NIMAG behouden zich het recht voor om de inhoud van de site en de tekst van deze juridische verklaring op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.